Στην αναμονή ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε στο τρίτο ματς από την Πρόκομ
Η Πρόκομ δεν παραδίνεται άνευ όρων. Οι Πολωνοί εκμετελ- λεύτηκαν την έδρα τους και την κακή ημέρα του Κλέιζα και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των προημιτελικών της Euroleague, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 81-78. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν ποτέ το προβάδισμα αλλά στο τέλος είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς όμως ήταν άστοχοι. Το τέταρτο ματς θα διεξαχθεί την Μ.Πέμπτη, επίσης στην Πολωνία. Tα υπόλοιπα αποτελέσματα...
81-78. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν ποτέ το προβάδισμα αλλά στο τέλος είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς όμως ήταν άστοχοι. Το τέταρτο ματς θα διεξαχθεί την Μ.Πέμπτη, επίσης στην Πολωνία. Tα υπόλοιπα αποτελέσματα...&source=in.gr">
Η Πρόκομ δεν παραδίνεται άνευ όρων. Οι Πολωνοί εκμετελλεύτηκαν την έδρα τους και την κακή ημέρα του Κλέιζα και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των προημιτελικών της Euroleague, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 81-78.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν ποτέ το προβάδισμα αλλά στο τέλος είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς όμως ήταν άστοχοι. Το τέταρτο ματς θα διεξαχθεί την Μ.Πέμπτη, επίσης στην Πολωνία.
Μείωσε η Κάχα Λαμποράλ
«Ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ έμεινε η Κάχα Λαμποράλ, καθώς επικράτησε με 66-53 της ΤΣΣΚΑ στο τρίτο ματς της σειράς, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα έδρας.
Με ρεκόε εισιτηρίων σε αγώνα της Euroleague η Παρτιζάν δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να επιβληθεί 81-73, με άνεση μάλιστα, της Μακάμπι με και να πάρει προβάδισμα στη σειρά με 2-1 νίκες. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Μ.Πέμπτη και πάλι στη Σερβία.
Με εκπληκτική εμφάνιση η Μπαρτσελόνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Ρεάλ, που γνώρισε την ήττα με 84-73 μέσα στη Μαδρίτη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν έτσι και πάλι το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 στις νίκες.