• Μίνι μπέργκερ Στο πάρτι, κεράστε τα στους γονείς και αντικαταστήστε τη σάλτσα μπίρας με κάποια άλλη, φτιαγμένη από απαλή μουστάρδα, μέλι...
  • Ταλιατέλες με φακές Αντί για γιαούρτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένη φέτα.
  • Κεφτεδάκια με κιμά κοτόπουλου Για να "γλιτώσετε" θερμίδες, μπορείτε να ψήσετε τα κεφτεδάκια στον φούρνο, στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Ντοματόσουπα Προτού σερβίρετε, μπορείτε να γαρνίρετε τη σούπα με λίγη θρυμματισμένη φέτα.
  • Ριζότο µε πράσο και κουνουπίδι Yλικά (για 4 άτοµα) 1.500 ml ζωµός κοτόπουλου, σπιτικός ή ψυγείου, ή από βιολογικό κύβο 80 ml έ.π. ελαιόλαδο...
  • Κολοκυθόπιτα Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη γραβιέρα με κάποιο λευκό τυρί, όπως μυζήθρα, φέτα ή ανθότυρο.
  • Κρέμα καραμελέ Σερβίρετε με ξύσμα πορτοκαλιού ή με φρέσκα εποχικά φρούτα.
  • Παπουτσάκια με μανιτάρια Για να διατηρήσουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε το πλαστικό περιτύλιγμα της συσκευασίας τους και τα αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένα με...
  • Εύκολο ντιπ για λαχανικά Aν δε σας αρέσει η πάστα αντσούγιας, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μία κουταλιά της σούπας μαγιονέζα.
  • Πουτίγκα σοκολάτας στον ατµό Yλικά (για 6 άτοµα) 50 γρ. κουβερτούρα, χωρίς ζάχαρη (µε τουλάχιστον 70% κακάο) 110 γρ. αλεύρι, για όλες τις...
  • Κεφτέδες με σπανάκι Μπορείτε να κάνετε τους κεφτέδες κοκκινιστούς στον φούρνο και να τους συνοδεύσετε με πατάτες φούρνου.
  • Λαβράκι στη λαδόκολλα με αρωματικά Το λαβράκι είναι ψάρι ανώτερης ποιότητας με σάρκα απαλή και ντελικάτη. Η γεύση του αναδεικνύεται όταν μαγειρεύεται απλά
  • Παστέλι με φιστίκια Για επιτυχημένο αποτέλεσμα, ακολουθήστε με ακρίβεια τη δοσολογία της συνταγής.
  • Σπιτική πραλίνα Η πραλίνα, το αγαπημένο άλειμμα των παιδιών, μπαίνει σαν γέμιση σε κρέπες και τούρτες και γίνεται μια εύκολη μους...
  • Αρνάκι με καπνιστή πάπρικα Μπορείτε να συνοδεύσετε το αρνάκι με αρωματικό ρύζι ατμού, το οποίο έχετε περιχύσει με 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
  • Γλυκές τηγανίτες Με πρωταγωνιστές όψιμα σύκα και ανθότυρο
  • Μπρόκολο γκρατινέ με γαρίδες Για να γκρατινάρουμε ένα φαγητό το περιχύνουμε με μείγμα αβγών ή μπεσαμέλ προτού το ψήσουμε
  • Σουφλέ ζυμαρικών με «κιμά» από μπριάμ Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μπριάμ ετοιμάστε μεγαλύτερη ποσότητα από τη συνηθισμένη για να δοκιμάσετε άμεσα τη συνταγή.
  • Κεφτεδάκια με ούζο και κύμινο Αν θέλετε να τα κάνετε πιο ελαφριά, μπορείτε να τα ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρουν...
  • Μανιταροκεφτέδες Αν τους αλευρώσετε και τους τηγανίσετε, θα βγουν πιο τραγανοί.
Όμιλος Alter Ego