Το σίριαλ με τον Τζόναθαν Μότλεϊ καλά κρατεί. Μετά την επεισοδιακή του φυγή από την Χάποελ και τα δημοσιευματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε ακόμα ένα επεισόδιο να προστεθεί στην ιστορία.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, αυτή τη φορά φαίνεται πως βρίσκεται σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ Μαδρίτης.
Τι αναφέρουν για το μέλλον του Μότλεϊ
«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προχωρήσει πολύ στη διαδικασία για την απόκτηση του σέντερ της Χάποελ Τελ Αβίβ, Τζόναθαν Μότλεϊ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» έγκριτος δημοσιογράφος, Ραμόν Άλβαρες ντε Μον.
Σε έξι εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο EuroCup με την ομάδα του Στέφανου Δέδα, ο πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν σε επικοινωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, είχε κατά μέσο όρο 17,5 πόντους (66,7% στο δίποντο, 50% στο τρίποντο), 6,0 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 0,7 μπλοκς ανά ματς.
Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ισραηλινή ομάδα, το οποίο μάλιστα είναι σε πλήρη ισχύ, καθώς ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε αυτοβούλως να αποχωρήσει από την ομάδα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.
Τα… μάζεψε και έφυγε
Όπως ανακοίνωσε η Χαποέλ Τελ Αβίβ, ο Τζόναθαν Μότλεϊ εμφανίστηκε στο «Hall Shlomo» για να μαζέψει τα προσωπικά αντικείμενά του και ν’ αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς επιθυμεί να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα. Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση της Χαποέλ τονίζει πως θα κινηθεί νομικά.
Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε επίσημη προσφορά στον παίκτη, ο οποίος όμως έχει κλειστό συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ, χωρίς όρο «buy out». Από την πλευρά του Τζόναθαν Μότλεϊ, ο ισχυρισμός για να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα ήταν πως «ενεργοποιήθηκε ο όρος πολέμου» και επομένως αυτό του δίνει την ελευθερία του να πει «αντίο» και να υπογράψει σε άλλον σύλλογο.
Ο Μότλεϊ ζήτησε από τον ατζέντη του να βρεθεί τρόπος να μετακινηθεί στη Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα, με τον εκπρόσωπό του να ενημερώνει τον ιδιοκτήτη της Χαποέλ, Οφερ Γιανάι, για την επιθυμία του πελάτη του. Ο Γιανάι και η Χαποέλ Τελ Αβίβ εξέφρασαν τη δυσαρέσκιά τους με επίσημη επιστολή στη FIBA αναφορικά στην πρόταση από πλευράς Ερυθρού Αστέρα σε παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές