Απώλεια για την Αρμάνι πριν τον Ολυμπιακό – Χτύπησε στο κεφάλι ο Νίμπο
Νοκ- άουτ τέθηκε ο Τζος Νίμπο για το ματς της Αρμάνι κόντρα στον Ολυμπιακό (14/11, 21:30). Τι συνέβη με τον σέντερ.
Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί στη φετινή σεζόν της Euroleague. Παγωμάρα επικρατεί στις τάξεις της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς νοκ-άουτ τέθηκε και ο Τζος Νίμπο, ο οποίος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον Ολυμπιακό (14/11, 21:30).
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος ψηλός υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι έπειτα από πτώση στα αποδυτήρια μετά το ματς με τη Βιλερμπάν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το σύνολο του Μεσίνα υπάρχουν αρκετές απουσίες. Εκτός είναι οι Μπράουν, Λεντέι και Σεστίνα, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή των Γκούντουριτς και Σιλντς.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να λάβει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Μπούκερ αλλά και ο Μπράιαν Ντάνστον.
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442