«Περιπέτεια στον αέρα» για την αποστολή της Φενέρμπαχτσέ
Σύντομη και χωρίς καμία ουσιαστική συνέπεια ήταν η «περιπέτεια» που έζησαν σήμερα τα μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσέ, στο ταξίδι τους για το Μάντσεστερ, όπου αύριο θα φιλοξενηθούν από την Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Σύντομη και χωρίς καμία ουσιαστική συνέπεια ήταν η «περιπέτεια» που έζησαν σήμερα τα μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσέ, στο ταξίδι τους για το Μάντσεστερ, όπου αύριο θα φιλοξενηθούν από την Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Ξαφνικά κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, σμήνος πουλιών έκανε «επίθεση» στο αεροσκάφος που μετέφερε την τουρκική ομάδα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μέρος των τζαμιών στο πιλοτήριο.
Αμέσως και με δεδομένο ότι απέμεναν δύο ώρες για την αγγλική πόλη, οι πιλότοι του αεροσκάφους αποφάσισαν την προσγείωση στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, καθώς θεώρησαν άστοχο να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Μάντσεστερ υπό αυτές τις συνθήκες. Ετσι, προσγείωσαν το αεροσκάφος στην Βουδαπέστη, απ΄όπου θα συνεχισθεί το ταξίδι της Φενερμπαχτσέ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Οργιάζει το παρασκήνιο με αφορμή φαλτσοσφυρίγματα. Διαιτητές της Super League βγάζουν στη σέντρα συναδέλφους τους (άλλους διαιτητές ή βοηθούς) για να μην χάσουν ορισμούς
LIVE: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας