Η Μπενφίκα ανακοίνωσε Σάμαρη και του έβαλε ρήτρα… 45 εκατ. ευρώ!
Κάτοικος Λισσαβόνας είναι και επίσημα ο Ανδρέας Σάμαρης, με την Μπενφίκα να ανακοινώνει την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» πέρασε πρώτα με επιτυχία τις γνωστές ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο έχει πενταετή διάρκεια.
Κάτοικος Λισσαβόνας είναι και επίσημα ο Ανδρέας Σάμαρης, με την Μπενφίκα να ανακοινώνει την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.
Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» πέρασε πρώτα με επιτυχία τις γνωστές ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει πενταετή διάρκεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πορτογαλική ομάδα γνωστοποίησε πως κατέχει το το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ του έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ!
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας