Πρώτη προπόνηση μετά την ταλαιπωρία για την ελληνική αποστολή του στίβου
Την πρώτη προπόνησή τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν το πρωί της Πέμπτης τα μέλη της ελληνικής αποστολής στίβου, εν όψει του 32ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Η ελληνική αποστολή έφτασε με... εμπόδια στον προορισμό της αφού την Τετάρτη λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ, ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Όσλο, ενώ καθυστέρηση υπήρξε και στις διαπιστεύσεις, με αποτέλεσμα οι Έλληνες αθλητές να μην μπορέσουν να προπονηθούν το απόγευμα της Τετάρτης όπως είχαν προγραμματίσει.
Την πρώτη προπόνησή τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν το πρωί της Πέμπτης τα μέλη της ελληνικής αποστολής στίβου, εν όψει του 32ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
Η ελληνική αποστολή έφτασε με… εμπόδια στον προορισμό της αφού την Τετάρτη λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ, ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Όσλο, ενώ καθυστέρηση υπήρξε και στις διαπιστεύσεις, με αποτέλεσμα οι Έλληνες αθλητές να μην μπορέσουν να προπονηθούν το απόγευμα της Τετάρτης όπως είχαν προγραμματίσει.
Σήμερα το πρωί οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση επί σουηδικού εδάφους. Στο ξενοδοχείο που διαμένει η εθνική ομάδα υπάρχει προπονητήριο, ενώ πολύ κοντά (πρόσβαση με τα πόδια) είναι και το Scandinavium Arena, το στάδιο που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες.
Στις 16.00 ώρα Ελλάδος θα γίνει η τεχνική σύσκεψη, από την οποία θα προκύψουν οι προκριματικές σειρές και τα γκρουπ.
Εξάλλου το απόγευμα θα φτάσει στο Γκέτεμποργκ η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ταξίδεψε από Αμερική όπου και διαμένει. Για Σουηδία ταξιδεύει σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Δημάκο. Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΑΑ, όπως ο πρόεδρος Βιρτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Νέα ήττα για τους Μπακς (124-112), σημαντικές νίκες για Μάβερικς (122-109) και Τίμπεργουλβς (109-106)
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-127x85.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
































![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442