Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία
Επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά από παραμονή 17 ημερών στο Άρνεμ της Ολλανδίας ο ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας έτσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί γονείς υποδέχθηκαν τα παιδιά τους που αγωνίζονται στον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο χαιρέτισαν τους παίκτες.
Επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά από παραμονή 17 ημερών στο Άρνεμ της Ολλανδίας ο ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας έτσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί γονείς υποδέχθηκαν τα παιδιά τους που αγωνίζονται στον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο χαιρέτισαν τους παίκτες.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (24/7) στις 19.30 στη Νέα Μεσημβρία. Ο Γιώργος Δώνης θα μεταβεί για δύο ημέρες στην Αθήνα. Το επόμενο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ πριν το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης, στην Τούμπα, με αντίπαλο την Αϊντχόβεν.
Κατά πάσα πιθανότητα ο Μίοντραγκ Μένταν, συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, θα εκτελέσει ρόλο «κατασκόπου» στο παιχνίδι Σιράκ-Μπνέι Γιεχούντα, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και την ήττα του Ολυμπιακού
- Βαλένθια – Ολυμπιακός 85-84: Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του…
- Αταμάν: «Ο Κέντρικ έπαιξε απίστευτα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού»
- «Καρφιά» από Ρομάριο σε Αντσελότι για τον Νεϊμάρ: «Ένας σταρ πρέπει να παίζει στην Εθνική»
- Dubai B.C. – Παναθηναϊκός 104-107: «Κλειδώνει» την πρόκριση με σούπερ Ναν και Χέις-Ντέιβις (vid)
- Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 94-89: Οι Ισραηλινοί «φρέναραν» τους Τούρκους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442