Με νίκη επί της Γερμανίας μπήκε η εθνική γυναικών στο World League
Νικηφόρα ξεκίνησε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του World League, που διεξάγεται στην πόλη Χανγκσού της Κίνας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στον πρώτο αγώνα του στο πλαίσιο του Α' ομίλου, επικράτησε 16-11 της Γερμανίας. Την Τετάρτη στις 10 π.μ. η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ, που επιβλήθηκαν 10-6 της Κίνας.
Νικηφόρα ξεκίνησε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του World League, που διεξάγεται στην πόλη Χανγκσού της Κίνας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στον πρώτο αγώνα του στο πλαίσιο του Α’ ομίλου, επικράτησε 16-11 της Γερμανίας. Την Τετάρτη στις 10 π.μ. η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ, που επιβλήθηκαν 10-6 της Κίνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
- Χριστούγεννα στα μπλόκα υπόσχονται οι αγρότες – Κλιμακώνουν τον αγώνα και αυξάνουν την πίεση στην κυβέρνηση
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Β’)
- Χριστουγεννιάτικος Οδηγός δώρων για όλη την οικογένεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442