Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Υποδοχή ηρώων σε Ηλιάδη και Μπουκουβάλα για τα μετάλλια στο Τζούντο

Υποδοχή ηρώων σε Ηλιάδη και Μπουκουβάλα για τα μετάλλια στο Τζούντο

Υποδοχή ηρώων επεφύλαξαν οι φίλοι του τζούντο στον παγκόσμιο πρωταθλητή, Ηλία Ηλιάδη, και την «χάλκινη» πρωταθλήτρια κόσμου, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Τόκιο.

Υποδοχή ηρώων επεφύλαξαν οι φίλοι του τζούντο στον παγκόσμιο πρωταθλητή, Ηλία Ηλιάδη, και την «χάλκινη» πρωταθλήτρια κόσμου, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Τόκιο.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των ελληνικών επιτυχιών που έγραψαν ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ιαπωνικής πρωτεύουσας, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους και ταυτόχρονα την αμηχανία τους από την υποδοχή που επιφυλάχθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής.

«Τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ τι πέτυχα στο Τόκιο» έλεγε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος μετά το… πάθημα του Πεκίνου εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος ενόψει της συνέχειας:

«Δεν θέλω να κάνω πλάνα από τώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Έχουμε μπροστά μας πάρα πολύ χρόνο».

Από την πλευρά της, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα ευχήθηκε η επιτυχία της «να αποτελέσει ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του ελληνικού γυναικείου τζούντο. Υπάρχουν οι βάσεις, όμως θέλουμε κοντά μας και άλλα κορίτσια που θα θελήσουν κάποια στιγμή να βρεθούν στη θέση μου».

Ο Εθνικός προπονητής των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης, είπε ότι «θα συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια, τροποποιώντας κάπως το πρόγραμμα μετά από την επιτυχία αυτή. Τα μετάλλια είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα».

Ο «αρχιτέκτονας» της μεγάλης επιτυχίας του ελληνικού γυναικείου τζούντο, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος, είπε ότι «σπάσαμε μια κατάρα που κρατούσε αρκετά χρόνια και με καλύτερη ψυχολογία θα εργαστούμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Η χρονική στιγμή που ήρθε αυτό το μετάλλιο θα λειτουργήσει ευεργετικά».

Στην υποδοχή της ελληνικής αποστολής παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Αναστάσιος Φυσικόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Γιάννης Καφενταράκης, και το μέλος της, Αθανάσιος Παρθένης.

Την αθλητική ηγεσία εκπροσώπησαν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του γγΑ, Πάνου Μπιτσαξή, Ευφροσύνη Γερούκη, καθώς και ο στενός συνεργάτης του γγΑ, Βασίλης Ντάκουρης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο