O Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το σερί απέναντι στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς
Την τέταρτη διαδοχική νίκη του θα ψάξει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ, ώστε να διατηρηθεί στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague.
Ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» ξεκινά στη Euroleague και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιστρέφει ξανά ως αντίπαλος των «πράσινων» στο γήπεδο που πέρασε 13 ολόκληρα χρόνια.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν (8-4) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τρεις σερί νίκες, και θέλει να συνεχίσει το καλό σερί που έχει χτίσει παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι Σέρβοι δυσκολεύονται αρκετά σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές αφού βρίσκονται στη 18η θέση με ρεκόρ 4-8.
Οι απουσίες δεν λείπουν για τον Τούρκο τεχνικό πάντως, αφού δεν υπολογίζει στους συμπατριώτες του, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Τζέντι Όσμαν, ενώ εκτός θα είναι και ο Βασίλης Τολιόπουλος, όπως φυσικά και οι Ρισόν Χολμς, Ματίας Λεσόρ. Όσον αφορά την ομάδα του Βελιγραδίου ο Κάρλικ Τζόουνς είναι εκτός με μακροχρόνιο τραυματισμό.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).
Στα άλλα ματς της ημέρας, η Ντουμπάι θα υποδεχθεί νωρίς (18:00) την Παρί σε μια ωραία απογευματινή «μάχη», ενώ στις 19:45 η Φενέρμπαχτσε θα κοντραριστεί με τη Βίρτους Μπολόνια. Ένα τέταρτο αργότερα (20:00) η Χάποελ Τελ Αβίβ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ζάλγκιρις Κάουνας την Μπασκόνια. Το πρόγραμμα κλείνει στις 21:30 με τον αγώνα της Βαλένθια απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Euroleague:
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Κάιλ Γκάι μίλησε για την πορεία της καριέρας του και εξέφρασε την άποψη πως η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα μετά το NBA από πλευράς ταλέντου.