Φάμελλος: Περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές σε νοτιοανατολική Αττική, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Πρέβεζα
Ο Σωκράτης Φάμελλος θα συνοδεύεται από κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
Περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιήσει το επόμενο διήμερο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος
Ο κ. Φάμελλος θα συνοδεύετε από κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Η περιοδεία θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 10:30, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά στην Πλάκα Κερατέας (στρατόπεδο Κερατέας) και θα επισκεφθεί ακολούθως τις πυρόπληκτες περιοχές στη νοτιοανατολική Αττική.
Η περιοδεία θα συνεχιστεί την Πέμπτη 21 Αυγούστου, όπου ο κ. Φάμελλος θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Πρέβεζα.
ΣΥΡΙΖΑ: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές
Βολές στην κυβέρνηση για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα εξαπέλυσε τις προηγούμενες μέρεςο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας πως είναι «δεύτερη ημέρα κόλασης για τους κατοίκους στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την ανεξέλεγκτη τροπή που έχουν πάρει τα μέτωπα της πυρκαγιάς. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πλήττονται, σε όσους επιχειρούν, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους αστυνομικούς, τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας. Η πολιτεία οφείλει να κινητοποιήσει το σύνολο των δυνάμεων ώστε να τελειώσει άμεσα αυτός ο εφιάλτης», σημειωνόταν στη σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
Ακολούθως προσέθετε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από τις πρώτες ώρες εκδήλωσης των πυρκαγιών βρίσκεται σε εγρήγορση. Βουλευτές, πρώην βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών βρίσκονται στο πεδίο στις πληγείσες περιοχές, σε διαρκή ενημέρωση και συντονισμό με τις τοπικές αρχές και τις δυνάμεις που επιχειρούν».
Τέλος, η Κουμουνδούρου επισήμανε ότι «δυστυχώς, για ακόμη μια χρονιά, οι διαβεβαιώσεις για ετοιμότητα και θωράκιση από την πλευρά της κυβέρνησης αποδείχθηκαν κενό γράμμα. Είναι προφανές το έλλειμμα σχεδίου και συντονισμού. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, ιδίως στο σκέλος της πρόληψης, και καμία επικοινωνιακή διαχείριση δεν μπορεί να τις καλύψει».
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και κυρίως τον ανεύθυνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442