Τρόμος δίχως τέλος σε Πάτρα, Χίο και Άρτα – Περιουσίες γίνονται στάχτη, δασικές εκτάσεις εξαφανίζονται
Σπίτια, επιχειρήσεις και οχήματα εξακολουθούν να παραδίδονται στις φλόγες, πολίτες χάνουν τις περιουσίες τους εν ριπή οφθαλμού, πολλαπλά μέτωπα συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο - Live ενημέρωση in
Φλόγες καταπίνουν ολόκληρες εκτάσεις, άνθρωποι χάνουν το βιος τους, το φυσικό περιβάλλον πλήττεται ανεπανόρθωτα για πολλοστή φορά. Πυρκαγιές σε πολλές περιοχές της χώρας παραμένουν ανεξέλεγκτες. Το μόνο ευχάριστο σε όλη την χθεσινή ημέρα είναι πως η Πέμπτη ξημέρωσε με άπνοια καθώς σε όλα τα μέτωπα πνέουν 1 έως 2 Μποφόρ.
Όσο στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας όσο και γενικότερα στην Αχαΐα καίγονται σπίτια, στη Χίο εξελίσσονται «μάχες» γύρω ή ακόμη και μέσα σε χωριά, σε οικισμούς της ευρύτερης περιοχής της Άρτας μεγάλα μέτωπα καίνε ό,τι βρίσκουν στο διάβα τους.
Πρόκειται για άλλη μια νύχτα αγωνίας και πόνου για τους κατοίκους που βλέπουν τις πύρινες γλώσσες να πλησιάζουν τις εστίες τους, να συνεχίζουν χωρίς σταματημό το καταστροφικό τους έργο.
Το in παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
- Κίνα: Ο Σι υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό του Πακιστάν και εξήρε τις προσπάθειές του για ειρήνη στο Ιράν
- Χόιτ Ρίτσαρντς – Το μοντέλο των 80s που έγινε ψυχολογικός σκλάβος στα δίχτυα μιας αίρεσης της Νέας Υόρκης
- Οι συντάξεις σε μία Ευρώπη που γερνάει – Έχουν χάσει οι νέοι Ευρωπαίοι την πίστη τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα;
- MEGA Stories: Οι ιστορίες των παιδιών της Γάζας
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Ακροδεξιοί υπουργοί στον Νετανιάχου: «Χτύπα το χέρι στο τραπέζι του Τραμπ, επέστρεψε στον πόλεμο στον Λίβανο»
- Αυτόνομο λεωφορείο στη Σουηδία έκανε ντεμπούτο με τρακάρισμα
- Αποστολάκη: Ζητά παρέμβαση του Αρείου Πάγου για επίσπευση καθαρογραφής της απόφασης για τους δανειολήπτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)





































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442