Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Γιόνας Βαλαντσιούνας αποκάλυψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν, με ποστάρισμά του στον προσωπικού του λογαριασμού στο Χ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η ανταλλαγή ανάμεσα στους Κινγκς και στους Νάγκετς θα προχωρήσει ανεξάρτητα με τα «θέλω» του Λιθουανού σέντερ, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το βράδυ της Πέμπτης (3/7) φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό.
Τι λένε στην Αμερική για το μέλλον του Βαλαντσιούνας
In short …
1. The Sacramento/Denver swap of big men remains on course to go ahead as planned Sunday.
2. The Nuggets continue to lobby Valanciunas to stay in the NBA once the trade is made official rather than push for a buyout to return to Europe. https://t.co/9KTOAQM0W2
«Το trade ψηλών μεταξύ Σακραμέντο και Ντένβερ παραμένει σε τροχιά να ολοκληρωθεί κανονικά την Κυριακή. Οι Νάγκετς συνεχίζουν να πιέζουν τον Βαλαντσιούνας να παραμείνει στο ΝΒΑ μόλις ολοκληρωθεί επίσημα η ανταλλαγή, αντί να επιδιώξει buyout για να επιστρέψει στην Ευρώπη», αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος.
Να σημειωθεί πως, ο Βαλαντσιούνας τη φετινή σεζόν θα λάβει 10.4 εκατομμύρια δολάρια, με βάση το υπάρχον συμβόλαιό του, ενώ υπάρχει οψιόν από την πλευρά της ομάδας για ανανέωση ενός ακόμη έτους.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού