Οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούμε για ινδική κουζίνα το μυαλό μας πάει στα καυτερά και στα δύσκολα. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι τα πράγματα – τουλάχιστον ως προς τη δυσκολία. Κάτι που μας έδειξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τη συνταγή που ετοίμασε.
Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno», παρέα με τη Φαίη Σκορδά και ετοίμασε μια συνταγή, που με το πρώτο άκουσμα δεν πείθει, αλλά με την πρώτη μπουκιά μαγεύει: ρεβύθια κάρυ με σπανάκι και γλυκοπατάτα.
Το μυστικό για να μην παιδευτείται πολύ με αυτή τη συνταγή είναι να πάρετε προβρασμένα ρεβύδια και το πιάτο είναι έτοιμο σε δέκα λεπτά.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας