Ο Δήμος Πολυγύρου με ανακοίνωση του προειδοποιεί ότι δε θα υπάρξει ανοχή στη μόνιμη τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών στις παραλίες του.
«Με την έναρξη της τουριστικής περιόδου ήδη έχουμε εντοπίσει ιδιώτες να καταλαμβάνουν χώρους σε παραλίες με ομπρέλες και ξαπλώστρες, εμποδίζοντας συστηματικά την απρόσκοπτη διέλευση των λουομένων στα συγκεκριμένα σημεία.
Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για κίνηση παράνομη, δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στους συμπολίτες μας κι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό», τονίζει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ.
Διορία μέχρι το Σάββατο 15 Ιουνίου
Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι ο Δήμος Πολυγύρου καλεί όσες και όσους έχουν τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες μόνιμα σε παραλίες να τις μαζέψουν, έως το Σάββατο 15/6, καθώς οι υπηρεσίες του, θα ξεκινήσουν να τις απομακρύνουν, μετά το πέρας της προθεσμίας που δίνεται.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.