Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Την Τετάρτη το «15ο Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης»

Την Τετάρτη το «15ο Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης»

Η συνέντευξη Τύπου για το 15ο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», με την παρουσία αθλητριών, αλλά και στελεχών του ΑΟ Φιλοθέης, του Δήμου και του ΣΕΓΑΣ. Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Φιλοθέης/Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Φιλοθέης, Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο πρόεδρος του κοινωνικού φορέα «Εστία», Βασίλης Κασιμάτης, το μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μαμουζέλος, και ο διευθυντής αγώνων και «ψυχή» της διοργάνωσης, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Η συνέντευξη Τύπου για το 15ο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», με την παρουσία αθλητριών, αλλά και στελεχών του ΑΟ Φιλοθέης, του Δήμου και του ΣΕΓΑΣ.

Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Φιλοθέης/Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Φιλοθέης, Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο πρόεδρος του κοινωνικού φορέα «Εστία», Βασίλης Κασιμάτης, το μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μαμουζέλος, και ο διευθυντής αγώνων και «ψυχή» της διοργάνωσης, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Τα κεντρικά πρόσωπα της συνέντευξης Τύπου ήταν φυσικά οι αθλήτριες. Παρούσα ήταν η Ρωσίδα άλτρια του μήκους Ολγα Κουτσερένκο, με ατομικό ρεκόρ 7,13 μ., αλλά και οι Ελληνίδες Μαρία Μπελιμπασάκη και Ελισάβετ Πεσιρίδου, που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση.

«Είμαστε χαρούμενοι για την 15η στάση της διοργάνωσης, κι ακόμη πιο χαρούμενοι που η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο φορέα «Εστία», για παιδιά με νοηματική στέρηση», είπε ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου και έκανε γνωστό πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΝΕΡΙΤ (16.00-18.00).

«Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια. Το Γκαλά είναι από τις λίγες διοργανώσεις αυτού του επιπέδου που γίνονται στην Ελλάδα. Είμαι περήφανος που αφιερώνουμε το Γκαλά στην «Εστία». Ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον ΑΟ Φιλοθέης και στην προσπάθεια που κάνει», είπε ο δήμαρχος, Παντελής Ξυριδάκης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Κουλουμέντας, τόνισε: «Ολη αυτή η προσπάθεια που γίνεται δεν θα είχε αποτέλεσμα αν δεν είχε βρει το κατάλληλο έδαφος. Αναφέρομαι στο Δήμο και στη διοίκηση του γυμναστηρίου, που σταθερά στηρίζουν το έργο του συλλόγου. Το Γκαλά ήταν μια ιδέα του Γιάννη (σ.σ Κουτσογιαννόπουλου) και λιγότερο δική μου, που βρήκε γόνιμο έδαφος. Δεσμευόμαστε πως στο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι».

Στην παρουσία του κοινωνικού φορέα «Εστία» αναφέρθηκε και η Ολγα Κουτσερένκο, που θα είναι από τα κορυφαία ονόματα της διοργάνωσης. «Συμφωνώ απόλυτα πως πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει να βοηθάμε τους άλλους. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στη διοργάνωση και ευελπιστώ πως θα έχω μια καλή παρουσία. Δεν μπορώ να πω επίδοση, όμως, μπορώ να δεσμευτώ πως θα κάνω έναν καλό αγώνα».

«Μπράβο στους ανθρώπους του φορέα «Εστία». Τιμή μου που βρίσκομαι στο μίτινγκ. Στόχος μου να ξεκινήσω τη χρονιά με μια καλή επίδοση κι αν είναι δυνατόν με ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Στην άκρη του μυαλού μου έχω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως στόχος μου είναι να βελτιώνομαι από αγώνα σε αγώνα», είπε η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου.

«Είναι χαρά μου, καθώς για δεύτερη χρονιά θα πάρω μέρος στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης. Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμένα. Είμαι σίγουρη πως η διοργάνωση θα μας φέρει γούρι. Με χαροποιεί επίσης το γεγονός, ότι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην «Εστία». Μην ξεχνάμε πως εκτός από αθλητές είμαστε άνθρωποι», τόνισε η Μπελιμπασάκη, η οποία είπε επίσης ότι στόχος της στη σεζόν είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Το πρόγραμμα (Φιλοθέη, Τετάρτη, 28/5)

15.10 Υψος ΠΚ Α’,Κ, Ν
15.15 Μήκος ΠΚ Α’, Κ, Ν
16.00 Επί κοντώ
16.15 Υψος
16.20 100μ εμπόδια
16.35 50μ Δημοτικών Σχολείων – ΑΟ Φιλοθέης (6-7 σειρές)
16.40 Μήκος
17.00 60μ «ΕΣΤΙΑ» συμβολικός δρόμος
17.20 100μ ΠΚ Α’, Κ, Ν
17.40 100μ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο