Χάνει το παγκόσμιο της Μόσχας (και) ο Γιόχαν Μπλέικ
Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου τέθηκε ακόμη ένας Τζαμαϊκανός αθλητής. Ο λόγος για τον Γιόχαν Μπλέικ, ο οποίος δεν θα υπερασπιστεί στη Μόσχα τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 100μ από το 2011 στη Νταεγού, καθώς εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν οι ενοχλήσεις που νιώθει στον τένοντα του γονάτου.
Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου τέθηκε ακόμη ένας Τζαμαϊκανός αθλητής.
Ο λόγος για τον Γιόχαν Μπλέικ, ο οποίος δεν θα υπερασπιστεί στη Μόσχα τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 100μ από το 2011 στη Νταεγού, καθώς εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν οι ενοχλήσεις που νιώθει στον τένοντα του γονάτου.
Ο 23χρονος σπρίντερ τραυματίστηκε σε αγώνες στο Κίνγκστον τον περασμένο Απρίλιο κι έχασε τα εθνικά τράιαλς του περασμένου μήνα, αλλά είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη Μόσχα ως κάτοχος του τίτλου στα 100μ.
Εκτός παγκοσμίου τέθηκαν αυτή την Κυριακή ακόμη δύο γνωστοί σπρίντερ, που θα μπορούσαν να κοντράρουν τον Γιουσέιν Μπολτ στα 100μ (το 2011 είχε αποκλειστεί στον τελικό για άκυρη εκκίνηση), αλλά αυτοί λόγω ντόπινγκ.
Πρόκειται για τον Αμερικανό Τάισον Γκέι και τον Τζαμαϊκανό Ασάφα Πάουελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτός θα είναι ο φετινός MVP στο NBA
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
- Μάικ Τζέιμς: «Η αποχώρηση του Σπανούλη μας ξύπνησε…» (pic)
- Το Μουντιάλ του 2026 απειλεί να γίνει το πιο ρυπογόνο στην ιστορία
- ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson 100-87: Βήμα «4άδας» για τον «δικέφαλο» (vid)
- Μαρσέλο Λίπι σε Γκατούζο: «Μου θυμίζεις τον εαυτό μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442