Προληπτικά εκτός ο Πέκοβιτς, στην προπόνηση ο Παύλος Γιαννακόπουλος
Χωρίς τον Νίκολα Πέκοβιτς, αλλά παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των «πρασίνων» την Παρασκευή. Ο Μαυροβούνιος σέντερ δέχτηκε γονατιά στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (22:00, ΣΚΑΪ). Aπό την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εμψύχωσε τους παίκτες. Τα εισιτήρια του αγώνα. Δεν πάει στο «All Star Game» ο Ομπράντοβιτς.
Χωρίς τον Νίκολα Πέκοβιτς, αλλά παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των «πρασίνων» την Παρασκευή. Ο Μαυροβούνιος σέντερ δέχτηκε γονατιά στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (22:00, ΣΚΑΪ).
Aπό την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εμψύχωσε τους παίκτες, ενώ απέφυγε να αναφερθεί στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.
Τα χαρακτήρισε ως μεμονωμένες κακές στιγμές, μέσα από τις οποίες ο Παναθηναϊκός έχει τη δύναμη να επιστρέψει δριμύτερο, αρχής γενομένης στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Τα εισιτήρια για το ντέρμπι
Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση των «αιωνίων» διατίθενται στη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» την Παρασκευή από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ., το Σάββατο από τις 10π.μ. ως τις 5μ.μ. και την Κυριακή από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ.
Την ημέρα του αγώνα και από τις 6.30μ.μ. εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια διατίθενται και από το PAO Shop (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
Δεν πάει στο «All Star Game» ο Ομπράντοβιτς
Χωρίς τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα διεξαχθεί τελικά η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.
Ο Σέρβος προπονητής δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο καθιερωμένο «All Star Game» στην Κρήτη στις 13 και 14 Μαρτίου, καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στην πατρίδα του εκείνες τις ημέρες.
Ο λόγος που ο Ζοτς θα απουσιάσει είναι ότι θα γιορτάσει μαζί με την κόρη του τα γενέθλιά τους στο Βελιγράδι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα πάρτι στο οποίο ο αριθμός των καλεσμένων θα φτάνει τα 1.000 άτομα!
Όπως γίνεται κατανοητό στον πάγκο της ομάδας των ξένων θα καθίσουν ο Ντείβιντ Μπλατ του Αρη και ο Νέναντ Μάρκοβιτς του Πανιώνιου. Αλλωστε, δεν υπάρχουν και άλλοι ξένοι!