Ο Κώστας Σλούκας ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας νίκη επί της Παρί με 101-95 για τη 10η αγωνιστική της Euroleague. Ο αρχηγός των «πράσινων» σταμάτησε στους 11 πόντους με 3/6 τρίποντα και 2/2 βολές στα 22.40 που έμεινε στο παρκέ ενώ πέτυχε δύο πολύ σημαντικά ρεκόρ.
Με τα τρία τρίποντα που έβαλε έφτασε τα 521 συνολικά και ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη που σταμάτησε στα 518 στη διοργάνωση. Έτσι έπιασε τον Νάντο Ντε Κολό στην ένατη θέση ενώ στην πρώτη είναι ο Σέρχιο Γιουλ με 690.
Ξεπέρασε τα 10.000 λεπτά
Παράλληλα, ο Σλούκας έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που ξεπερνά τα 10.000 λεπτά στο παρκέ. Για να το καταφέρει χρειάστηκε 436 ματς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, με τους Σέρχιο Γιουλ, Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς να ακολουθούν στη λίστα.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας