Ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει βήμα στη νέα γενιά – Υποδέχτηκε στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ τους Papazó, Νίκο Μερτζάνο και Νίνα Μαζάνη
Το Αλ Τσαντίρι Νιούζ μετατράπηκε για λίγο σε μια μουσική σκηνή με τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους, εκπρόσωπους της νέας γενιάς καλλιτεχνών!
Στο αποψινό, δεύτερο φετινό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο MEGA, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τρεις εκπροσώπους της νέας και πολλά υποσχόμενης μουσικής γενιάς: τον Νίκο Μερτζάνο, τον Papazó και τη Νίνα Μαζάνη.
Ο Λάκης Λαζόπουλος έδειξε για ακόμα μια φορά εμπράκτως ότι αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής, επιλέγοντας καλλιτέχνες που όχι μόνο φέρουν έναν σύγχρονο ήχο, αλλά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς με τη νεότερη γενιά μέσω της απόλυτης πλατφόρμας επικοινωνίας: των social media.
Οι τρεις καλλιτέχνες μετέτρεψαν για λίγο το Αλ Τσαντίρι Νιούζ σε μια μουσική σκηνή και χάρισαν μια «ανάσα» διασκέδασης μέσα στις σκοτεινές εποχές που ζούμε!
Κοινό χαρακτηριστικό των τριών καλλιτεχνών είναι η εξαιρετική δημοτικότητά τους στο ψηφιακό περιβάλλον, κάτι που υπογραμμίζει τη σύνδεσή τους με το νεανικό κοινό και την επιρροή τους στις σύγχρονες τάσεις.
Στην μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, οι τρεις καλλιτέχνες ερμήνευσαν «Το μηδέν», τραγούδι του οποίου έχει γράψει τους στίχους ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και το οποίο έχει ερμηνεύσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Δείτε το βίντεο
- Άμα δεν γλεντήσουμε τώρα, πότε θα γλεντήσουμε; Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων
- Αγρότες: Βελτιωμένη η κατάσταση στο εθνικό οδικό δίκτυο – Με χαμηλές ταχύτητες η διέλευση από τα μπλόκα
- Κάλαντα στο Μάξιμου: Έκλεψε την παράσταση ο Πίνατ ντυμένος Άγιος Βασίλης
- Μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Τσάλοφ
- Προβοσκίδες νεκρών κουνουπιών έγιναν ακροφύσια για «τρισδιάστατη νεκροεκτύπωση»
- Βέροια: Καραμπόλα τριών οχημάτων – Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια με δύο παιδιά
- Νέο έκτακτο δελτίο: Ποιες περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
- Οδηγός για το γιορτινό τραπέζι: Τι να προσέξετε στις αγορές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 24.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/stephan-widua-ef5IgSRyFjo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442