Η αντίδραση του Φουρνιέ στην ανάδειξη του Βεζένκοφ ως πολυτιμότερου παίκτη του μήνα
O Εβάν Φουρνιέ πανυγήρισε την βράβευση του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του Ιανουαρίου στην Euroleague, δημοσιεύοντας ένα μικρό βίντεο στο «Χ».
O Εβάν Φουρνιέ ήταν πολύ χαρούμενος για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος του μήνα στην Euroleague. Ο Γάλλος φρόντισε αμέσως να δείξει την υποστήριξη του στον συμπαίκτη του, κάνοντας μια ανάρτηση στο «Χ».
Η δημοσίευση είχε ένα μικρό βίντεο του Γιώργου Μπαρτζώκα να χειροκροτεί και στη λεζάντα έγραφε «Ναι κύριε», η οποία είναι μια χαρακτηριστική αμερικανική ατάκα.
Ο Φουρνιέ με τον Βεζένκοφ αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα της Ευρώπης και μαζί έχουν φτάσει με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη θέση της κατάταξης, στην Euroleague, με ρεκόρ 17 νίκες και 7 ήττες.