Ματ Ντέιμον: Ξανά στη Μύκονο ο διάσημος ηθοποιός
Ο χολιγουντιανός αστέρας αγαπά την Ελλάδα και την επιλέγει αρκετές φορές για τις διακοπές του.
Μετά τις περσινές διακοπές του στη Μύκονο, ο Matt Damon επέλεξε για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι το νησί των Ανέμων. Ο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ απολαμβάνει μαζί με μεγάλη παρέα τον μυκονιάτικο ήλιο και την θάλασσα.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε όπως και πέρυσι το beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό.
Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές με φίλους
Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και τον κατέγραψε. Με χαβανέζικο πουκάμισο και περιτριγυρισμένος από πολλούς φίλους δεν πέρασε απαρατήρητος από τους θαυμαστές του, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία για μια selfie μαζί του.
Ο Damon δηλώνει ενθουσιασμένος με το ελληνικό φαγητό και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε το Pasaji το οποίο φημίζεται για την εκλεκτή κουζίνα του και αποτελεί στέκι ξένων και Ελλήνων celebrities.
Με αγάπη στα ελληνικά νησιά και την τοπική κουζίνα
Στην παρέα του βρέθηκε και ο Λίαμ Χέμσγουορθ. Οι δυο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο ο οποίος μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.
Ο Ματ Ντέιμον ήρθε και πέρυσι στην Ελλάδα, όπου μαζί με τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μπαρόζο αλλά και τους Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ, τη Γκαμπριέλα Μπρούκς, την Αυστραλιανή τηλεπαρουσιάστρια Λόρεν Φίλιπς και τον Πολ Ο’ απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στη Μύκονο.
- Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλια της στην πίστα – Η έκπληξη της κόρης της Σοφίας και των εγγονών της
- Πώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής επηρεάζουν εγκύους και βρέφη
- «Καθάρισαν» οι Σέλτικς στη Βοστόνη, εκτός έδρας νίκες για Μπουλς, Σπερς και Σίξερς – Τα αποτελέσματα του NBA
- Κρήτη: «Τον είδα, εκείνος τρόμαξε και έτρεξε στα χωράφια» – Μαρτυρία «κλειδί» για τον 33χρονο γιατρό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – Κηφισιά και τα υπόλοιπα ματς σε Super League και GBL
- Κολωνάκι: Η ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα επιστημονικά ντοκουμέντα που «καίνε»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Η διαρκής κυβερνητική ομερτά για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Airbnb: Πάνω από 90% οι πληρότητες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/shutterstock_2395408901-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442