«Σε προηγούμενη ζωή ίσως ήμουν κάτι καλό. Για να επανέλθω έτσι σε αυτό που είμαι τώρα, κάτι καλό θα ήμουν σε μια προηγούμενη», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Σουλιώτη. Η ίδια συνέχισε: «Κατά καιρούς έχω καταπατήσει και τα επτά αμαρτήματα, ανάλογα την εποχή. Διάλεξε και θα σου πω».
Σε ερώτηση για το πώς θα ήθελε να είναι η κηδεία της, η Ιωάννα Σουλιώτη σχολίασε. «Πάντως στην κηδεία μου δεν θα ήθελα αρκετούς, δεν θέλω πολλούς, θέλω να είναι στην κηδεία μου μόνο αυτοί που με αγαπάνε. Δεν θέλω τις Real housewives στην κηδεία μου», είπε με χιούμορ αναφερόμενη στο ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε στον ΑΝΤ1 με τις Αννίτα Ναθαναήλ, Φώφη Μαστροκώστα, Ορθούλα Παπαδάκου, Χριστίνα Παππά και Τζο Τόγκου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας