Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του X-Factor την Κυριακή 10 Ιουλίου ξεκίνησε.
Στον μεγάλο ημιτελικό του X-Factor για μια ακόμα φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, η Έλενα Παναγιωτίδου, οι Γίναμε, ο Γιάννης Ονησιφόρου, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Θάνος Λάμπρου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος.
Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι, ωστόσο, έμελλε να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του X Factor που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής στο MEGA.
Και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιοι θα είναι αυτοί!
Ο λόγος για τον την Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, την Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, τον Άγγελο Αρχανιωτάκη και τον Χρήστο Αδαμόπουλο από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας