Με παπά και… έξι κουμπάρους παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.
Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα και το «παρών» στο μυστήριο έδωσαν περίπου 200 καλεσμένοι.
Την νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο μπαμπάς της, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος φρόντισε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά, για να είναι όπως πρέπει αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα ημέρα για την κόρη του.
Eπιθυμία του ζευγαριού ήταν να μην υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι για να νιώθουν όλοι ελεύθεροι και να χαρούν τον γάμο με την ψυχή τους. Ωστόσο, ήδη στα social media έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες.
Σε αυτές, η τραγουδίστρια και ο πολίστας λάμπουν από ευτυχία και ζουν τις μοναδικές στιγμές.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.