Ο Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων για μια εβδομάδα αλλά ευτυχώς η κατάσταση της υγείας είναι καλύτερη.
Ο τραγουδιστής παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και προσπαθεί να βγει νικητής και από αυτή την περιπέτεια.
Οι δικοί του άνθρωποι που χειρίζονται τα social media που τον αφορούν επιβεβαίωσαν ότι ο Δάκης επέστρεψε στο σπίτι του.
«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» έγραφε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του τραγουδιστή.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».