Άντζελα Γκερέκου: Πρώτα γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο – Η συγκινητική ανάρτησή της
«Με την αγάπη προχωράμε… Κι εσύ είσαι πάντα εδώ», έγραψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στην ανάρτησή της.
Ήταν 19 Ιουλίου 2021 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή.
Οκτώ μήνες μετά η Άντζελα Γκερέκου εξακολουθεί να βιώνει το πένθος της απώλειας του αγαπημένου συζύγου της.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της, για πρώτη φορά χωρίς τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού.
Η ίδια δέχτηκε ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ωστόσο όλα ήταν διαφορετικά αφού δεν είχε στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της.
«Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγάπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε τη μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε… Κι εσύ είσαι πάντα εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησή της στο Instagram και συγκίνησε άπαντες.
H ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Συγκλονίζουν οι Έλληνες που επιστρέφουν από τη Μέση Ανατολή – «Φτιάξαμε μια βαλίτσα και φύγαμε»
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- ΣτΕ για υποκλοπές: Ζητεί τον φάκελο παρακολούθησης Κουκάκη από την ΕΥΠ – Τι λέει για την περίπτωση «καταστροφής» του
- Κυβέρνηση: Ευκαιρίες συσπείρωσης του κομματικού τους ακροατηρίου βλέπουν στην αναταραχή του πολέμου
- UEFA Champions League: Επιστρέφει στο MEGA με το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
- Η αδύνατη ειρήνευση
- Νέο διοικητήριο στο δήμο Ήλιδας
- Μια νύχτα μόνο: Συναντήσεις και αποκαλύψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442