Ήταν 19 Ιουλίου 2021 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή.
Οκτώ μήνες μετά η Άντζελα Γκερέκου εξακολουθεί να βιώνει το πένθος της απώλειας του αγαπημένου συζύγου της.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της, για πρώτη φορά χωρίς τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού.
Η ίδια δέχτηκε ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ωστόσο όλα ήταν διαφορετικά αφού δεν είχε στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της.
«Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγάπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε τη μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε… Κι εσύ είσαι πάντα εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησή της στο Instagram και συγκίνησε άπαντες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας