Αργύρης Αγγέλου – Η φιλία με τον Γιώργο Καπουτζίδη και η ιδιαίτερη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή
Η καραντίνα που λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία και η «κατάκτηση» να τον φωνάζει ο κόσμος με το όνομά του.
Για όλους και για όλα μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο πώς βίωσε το lockdown, στην επαγγελματική του πορεία, στους φίλους του και έκανε ειδική μνεία στη συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars».
Για την καραντίνα ανέφερε, στο «Breakfast@STAR» ότι στην αρχή του άρεσε και πως λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία αλλά στη συνέχεια δεν ήθελε άλλο.
Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στην ενασχόλησή του με το θέατρο και την υποκριτική τονίζοντας πως: «Ήξερα στο περίπου τι ήθελα να κάνω. Όταν ήμουν μικρός νόμιζα ότι η κλίση μου ήταν η μουσική για αυτό κι είχα ξεκινήσει στο ωδείο και είχα προχωρήσει αρκετά.
Πίστευα ότι η καριέρα μου θα ακολουθήσει αυτό. Κάπου στο Λύκειο έμπλεξα με τις θεατρικές ομάδες».
«Αν ονειρεύεσαι κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμβεί»
Για το τι θα έλεγε σε ένα παιδί από την επαρχία που θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του θεάτρου, απάντησε: «Να έχει όνειρο. Εύχομαι τα νέα παιδιά να έχουν όνειρα. Αν ονειρεύεσαι κάτι και δουλεύεις πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμβεί. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του».
«Ζω μια ευτυχισμένη ζωή που με φωνάζουν με το όνομά μου. Αργύρη. Ούτε κύριε Αγγέλου και χαίρομαι πολύ. Τα χρόνια πέρασαν, ο καθένας αφήνει το στίγμα του.
Όσο δουλεύεις, υπάρχεις και συστήνεσαι, κάποια στιγμή θα σε μάθουν με το όνομά σου. Σε εμένα έπαιξε ρόλο και η συμμετοχή μου στο «Dancing” γιατί ακουγόταν το όνομά μου κάθε εβδομάδα.
Με έμαθαν κάποια στιγμή με το όνομά μου» είπε στη συνέχεια.
Όσο για το ποιος είναι ο καλύτερός του φίλος από τον χώρο;
«Ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος είναι οικογένεια. Και η Δέσποινα Βανδή.
Απλά την Δέσποινα δεν την ξέρω τόσα χρόνια, όσο τον Γιώργο. Τον ξέρω από το 2002. Με τη Δέσποινα γνωριστήκαμε το 2017 που κάναμε το Μamma mia. Δουλέψαμε μαζί και ταιριάξαμε», απάντησε.
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)












































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442