Νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ στα 100μ. υποβρύχιο σημείωσε η Σοφία Κτενά
Το τρίτο της ευρωπαϊκό ρεκόρ για φέτος σημείωσε η Σοφία Κτενά στα 100μ. υποβρύχιο, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Η ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε τη διαδρομή σε χρόνο 36.35, καταρρίπτοντας έτσι το 33.44 που είχε σημειώσει η Βέρα Ιλιούσινα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον Βόλο τον περασμένο μήνα.
Το τρίτο της ευρωπαϊκό ρεκόρ για φέτος σημείωσε η Σοφία Κτενά στα 100μ. υποβρύχιο, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγωνιστικών κατηγοριών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου.
Η ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε τη διαδρομή σε χρόνο 36.35, καταρρίπτοντας έτσι το 33.44 που είχε σημειώσει η Βέρα Ιλιούσινα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον Βόλο τον περασμένο μήνα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.