Η Βουλιαγμένη δεν… σκόνταψε στη Χίο, νίκες για ΠΑΟ, Νηρέα και Πανιώνιο
Εύκολη αποστολή απέναντι στη νεοφώτιστη Γλυφάδα, έχει ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός, στη 15η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στον Πειραιά, αν και τυπικά γηπεδούχος είναι ο ΑΝΟΓ, που ομως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φυσική του έδρα λόγω έλλειψης άδειας καταλληλότητας. Αντίθετα, «πονηρό» παιχνίδι περιμένει το Σάββατο τη Βουλιαγμένη στη Χίο, καθώς η τοπική ομάδα, χωρίς να είναι στο ανταγωνιστικό επίπεδο των προηγούμενων χρόνων, έχει ένα αξιόμαχο σύνολο και προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση επί του Παναθηναϊκού.
Οι Πράσινοι πέρασαν από τον Πειραιά με νίκη 10-6 επί του Εθνικού και επέστρεψαν στις νίκες.
Η μεγάλη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε συνέχεια για τη Χίο, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της 15-7 από τη Βουλιαγμένη για τη 15η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού με τους «μπέμπηδες» να παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τον Πειραιά με νίκη 10-6 επί του Εθνικού και επέστρεψε στις νίκες, μετά το απροσδόκητο «στραβοπάτημα» της περασμένης αγωνιστικής με τη Χίο.
Ο Νηρέας Λαμίας ήταν το ξεκάθαρο φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο και το απέδειξε κερδίζοντας με 5-3, ενώ και ο Πανιώνιος πήρε μία κρίσιμη νίκη στη Νέα Σμύρνη απέναντι στην Κέρκυρα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Την Κυριακή, εύκολη αποστολή απέναντι στη νεοφώτιστη Γλυφάδα, αναμεένεται να έχει ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός. Το ματς θα διεξαχθεί στον Πειραιά, αν και τυπικά γηπεδούχος είναι ο ΑΝΟΓ, που ομως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φυσική του έδρα λόγω έλλειψης άδειας καταλληλότητας.
Την ίδια ημέρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Ιλίσιο τον τυπικά γηπεδούχο ΝΟ Αργοστολίου και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της κατάταξης. Εθνικός – Παναθηναϊκός 6-10