Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Γκάλης και Ρήγας υποψήφιοι για την πρώτη τάξη του Hall of Fame της FIBA

Γκάλης και Ρήγας υποψήφιοι για την πρώτη τάξη του Hall of Fame της FIBA

Οι Νίκος Γκάλης και Κώστας Ρήγας είναι οι δύο Έλληνες υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν μία θέση στο Hall of Fame της FIBA. Η επίσημη εκδήλωση ένταξης των 20 θρύλων του μπάσκετ στην πρώτη ιστορική τάξη του Hall of Fame της FIBA θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στην Μαδρίτη παράλληλα με το Ευρωμπάσκετ των ανδρών 2007.

89

Οι Νίκος Γκάλης και Κώστας Ρήγας είναι οι δύο Έλληνες υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν μία θέση στο Hall of Fame της FIBA.

Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης και ο νυν υπεύθυνος διαιτησίας της Ευρωλίγκα Κώστας Ρήγας παρέμειναν υποψήφιοι στη λίστα των 34άρων που ανακοίνωσε την Παρασκευή η FIBA ενόψει της τελικής επιλογής των 20 στις 18 Ιουνίου.

Aρχικά εκτός των Γκάλη και Ρήγα είχαν προταθεί και οι Γιώργος Κολοκυθάς, Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Νίκος Νησιώτης (προπονητής), Κώστας Δήμου (διαιτητής), Σπύρος Καμιζούλης (διαιτητής) και Αντώνης Σκυλογιάννης (διαιτητής), οι οποίοι, όμως, τελικά έμειναν εκτός.

Η επίσημη εκδήλωση ένταξης των 20 θρύλων του μπάσκετ στην πρώτη ιστορική τάξη του Hall of Fame της FIBA θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στην Μαδρίτη παράλληλα με το Ευρωμπάσκετ των ανδρών 2007.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο