Ανοίγει στο ΟΑΚΑ η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης
Με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών αρχίζει την Παρασκευή στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών - γυναικών. Για αρκετούς θα είναι μια ευκαιρία για να πιάσουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών αρχίζει την Παρασκευή στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών.
Σε συλλογικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον 11ο σερί τίτλο του και 47ο συνολικά, αφού κάνενα άλλο σωματείο δεν εμφανίζει την πληρότητα των «ερυθρολεύκων» σε όλα τα στιλ, σε άνδρες και γυναίκες.
Η «μάχη» αναμένεται να γίνει για τα πλασαρίσματα στις υπόλοιπες θέσεις, τόσο στη γενική όσο και στις επιμέρους βαθμολογίες (άνδρες και γυναίκες).
Για αρκετούς αθλητές και αθλήτριες θα είναι μια ευκαιρία για να πιάσουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Τα πρωινά αγωνίσματα (προκριματικοί) θα αρχίζουν κάθε μέρα στις 9 π.μ., ενώ τα απογευματινά (ημιτελικοί-τελικοί) στις 6 μ.μ. Συνοπτικά το πρόγραμμα: