Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Super League με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό και μαζί ο πρώτο γύρος του πρωταθλήματος (αν και υπάρχει το εξ αναβολής παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ).
Πλέον έχουμε την καθαρή εικόνα της βαθμολογία της διοργάνωσης, με τον Ολυμπιακό να είναι στην κορυφή όντας πρωταθλητής χειμώνα με 34 πόντους. Πίσω του στο -2 είναι ο ΠΑΟΚ που συγκέντρωσε 32 βαθμούς και η ΑΕΚ στο -3 με 31 πόντους, ενώ την τετράδα κλείνει ο εντυπωσιακός Λεβαδειακός με 22 πόντους.
Στα… ενδιάμεσα πλέι οφ αυτή την στιγμή υπάρχουν ο Βόλος με 22 πόντους, ο Παναθηναϊκός με 19 πόντους και ματς λιγότερο, ο Βόλος με 16 και ο Άρης, επίσης με 16 βαθμούς.
Τέλος, τα πλέι άουτ απαρτίζουν: Παναιτωλικός (15β), Αστέρας Τρίπολης (12β), Ατρόμητος (9β), ΟΦΗ (9β) με ματς λιγότερο, ΑΕΛ Novibet (8β) και Πανσερραϊκός (5β).
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Χάρη σε έναν εξαιρετικό Βασίλη Τολιόπουλο στο Μαυροβούνιο που είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ, 10 ασίστ, η Ελλάδα πήρε εκτός έδρας νίκη με 79-65 κόντρα στο Μαυροβούνιο και πέρασε ξανά στην κορυφή!
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του έμπειρου Ιταλού τεχνικού, Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή από το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι για τρία χρόνια