Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.
Ο Ολυμπιακός μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τρίτης (9/12, 17:30) με την Καϊράτ Αλμάτι στην Αστάνα του Καζακστάν, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Champions League.
Δύο μέρες πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Καζακστάν, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με την Καϊράτ, μιας και οι νταμπλούχοι Ελλάδας «πετάνε» από σήμερα για την παγωμένη Αστάνα.
Ο Βάσκος τεχνικός πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές για το ματς με την Καϊράτ, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, καθώς θα γίνει στους -21 βαθμούς Κελσίου και σε πλαστικό χλοοτάπητα.
Από εκεί και πέρα, οι μοναδικοί που δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή, είναι οι τραυματίες Παναγιώτης Ρέτσος και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ κανονικά είναι και ο Πνευμονίδης, που δεν ήταν στο ματς με τον ΟΦΗ, διότι έπαιξε με τη Β’ ομάδα κόντρα στην Καλαμάτα.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
#KAIOLY: The Squad 📋 pic.twitter.com/iFQU8XbkSo
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) December 7, 2025
Η αποστολή για την αναμέτρηση με την Καϊράτ: Μπότης, Κουρακλής, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Ποντένσε, Πνευμονίδης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι.
- Η πρώτη μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442