Ολίβια Μαν: Σκηνοθέτης της σειράς Newsroom παραλίγο να της «καταστρέψει» την καριέρα
Η Ολίβια Μαν ανέφερε πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης «έλεγε άσχημα λόγια για εκείνη» σε σκηνοθέτες κάστινγκ, επηρεάζοντας τις πιθανότητές της να πάρει ρόλους.
Η ηθοποιός Ολίβια Μαν αποκάλυψε πως ένας ένας σκηνοθέτης, με τον οποίο συνεργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά «The Newsroom», προσπάθησε να υπονομεύσει την καριέρα της εξαιτίας μιας έντονης διαφωνίας που είχαν στα γυρίσματα.
Η Μαν βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «Armchair Expert» και μίλησε για την αρνητική εμπειρία της στον χώρο του θεάματος. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως η εκπρόσωπός της την πληροφόρησε ότι ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης «έλεγε άσχημα λόγια για εκείνη» σε σκηνοθέτες κάστινγκ, επηρεάζοντας τις πιθανότητές της να πάρει ρόλους.
«Θα πάρεις τον ρόλο, αλλά υπάρχει ένας σκηνοθέτης που λέει πως ήσουν συνεχώς αργοπορημένη και αντιδραστική στα γυρίσματα του ‘Newsroom’»
«Θα πάρεις τον ρόλο, αλλά υπάρχει ένας σκηνοθέτης που λέει πως ήσουν συνεχώς αργοπορημένη και αντιδραστική στα γυρίσματα του ‘Newsroom’», είπε πως της είχε πει τότε η εκπρόσωπός της.
Η πηγή της παρεξήγησης
Η Όλιβια Μαν διέψευσε τους ισχυρισμούς περί αργοπορίας και απέδωσε τα υπόλοιπα σχόλια στο γεγονός ότι ο σκηνοθέτης ήθελε να την πλήξει, λόγω διαφωνιών τους όσον αφορά την ερμηνεία της. Η ηθοποιός εξήγησε ότι οι εντάσεις αφορούσαν κυρίως τη ρομαντική της πλοκή με τον χαρακτήρα του Τόμας Σάντοσκι, τον οποίο ο σκηνοθέτης επέμενε να αναδεικνύει μόνο από τη δική της πλευρά.
Μάλιστα, η Ολίβια Μαν κατήγγειλε πως ο σκηνοθέτης ζητούσε από την ηρωίδα της, τη Σλόαν Σάμπιθ, να χαμογελάει ή να φιλάει τον ερωτικό της σύντροφο σε στιγμές όπου ο χαρακτήρας της ήταν σε εργασιακή ένταση, ζητώντας της να δείξει πιο «χαλαρή» εικόνα. Ένα από τα πιο «παράλογα» αιτήματα ήταν όταν η «Σλόαν» ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε εμπλακεί σε «εσωτερικό εμπόριο» κι ο σκηνοθέτης της είπε πως δεν έπρεπε να δείχνει τόσο θυμωμένη, αφού «ήταν πιο αστείο».
Εκείνη αποκάλυψε ότι τελικά είπε «όχι» σε μια σκηνή, με τον σκηνοθέτη να της απαντάει πως η δουλειά του είναι να βλέπει «όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου», ενώ εκείνη «βλέπει μόνο ένα», κατηγορώντας την ότι φαινόταν «πολύ δυναμική και αυστηρή». Η ηθοποιός απάντησε ότι αυτή ήταν ακριβώς η εικόνα που ήθελε να μεταδώσει στους θεατές και αποχώρησε βάζοντας ένα τέλος στη συζήτηση. Παρόλο που οι εντάσεις έγιναν γνωστές, η ίδια και οι εκπρόσωποί της φρόντισαν να εξηγήσουν την κατάσταση στις ακροάσεις της, με αποτέλεσμα να πάρει τελικά τον ρόλο.
Η ηθοποιός όμως δεν ξεχνά ότι λόγω των συγκρούσεών τους ο σκηνοθέτης προσπάθησε να «καταστρέψει τις ευκαιρίες της για μελλοντικούς ρόλους». Σημειώνεται πως κατά την περίοδο 2012-2014, στο «The Newsroom» δούλεψαν 11 σκηνοθέτες άντρες, σύμφωνα με το IMDb.
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)











![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-118x85.jpg)
























![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442