Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Στις 18.00 ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τη δημοσιογράφο Connie Loizos στο πλαίσιο εκδήλωσης της διαδικτυακής εφημερίδας TechCrunch, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.