Έχουμε δει αγώνες να διακόπτονται λόγω επεισοδίων, λόγω διακοπής ρεύματος ή λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.
Ωστόσο, στην Κρήτη πρωτοτύπησαν και σε αυτόν τον τομέα, με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση στον Ζαρό, ανάμεσα στον ΑΟ Τυμπακίου και τη Νέα Ιωνία για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, να διακόπτεται για ένα ασυνήθιστο λόγο.
Έτσι την ώρα που το ματς βρισκόταν σε εξέλιξη, όλοι πάγωσαν όταν ένας αλεξιπτωτιστής εμφανίστηκε ξαφνικά από τον ουρανό και προσγειώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως αναφέρει το grandsport.gr, παίκτες, διαιτητές και φίλαθλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, με τον άνδρα να προσγειώνεται στο γήπεδο μέσα σε… αποθέωση.
Ο αλεξιπτωτιστής φρόντισε να μαζέψει γρήγορα το αλεξίπτωτο και να αποχωρήσει από το γήπεδο, με τους υπεύθυνους του αγώνα να προσπαθούν να καταλάβουν πώς βρέθηκε εκεί ο συγκεκριμένος άνδρας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας