Μπορεί η Euroleague να έχει διακοπή αυτό τον καιρό, εξαιτίας των παράθυρων της FIBA και τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, όμως οι προτάσεις για τα νέα πράγματα όσον αφορά το format της διοργάνωσης, δεν σταματούν και πολλές έρχονται και από τους ίδιους παίκτες.
Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε προ ημερών από την Euroleague να θεσπίσει All Star Game, απαντώντας σε σχετική ανάρτηση του BasketNews που ρωτούσε τους φίλους του μπάσκετ ποιος θα κέρδισε σε περίπτωση που ο σούπερ σταρ της Μονακό αντιμετώπιζε σε 1vs1 τον Κέντρικ Ναν.
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού απάντησε θετικά στον συμπατριώτη του μερικές ώρες αργότερα, τονίζοντας, όμως, ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει σωστά: «Αυτό θα ήταν τρομερό. Πρέπει να γίνει σωστά».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.