Μελίνα Νικολαΐδη: Πώς περνά το καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη
Ιδιαίτερα ήρεμη και ευτυχισμένη η κόρη των Βανδή - Νικολαϊδη.
Η Μελίνα Νικολαΐδη περνά ένα χαλαρό καλοκαίρι, παραμένοντας ενεργή στα social media, λίγο πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για σπουδές.
Ένα ήρεμο καλοκαίρι
Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η οποία πριν λίγες εβδομάδες χώρισε από τον, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα, περνόντας χρόνο με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.
Η ζωή τελευταία
Η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. «Η ζωή τελευταία» γράφει στη λεζάντα.
View this post on Instagram
Η μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και η δεμένη σχέση μεταξύ τους
Ανάμεσα σε εκείνες τις στιγμές είναι και τα γενέθλια της μαμάς της που της είχε ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.
Από τις πρώτες ευχές που δέχθηκε ήταν της κόρης της Μελίνα Νικολαΐδη η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας αγκαλιασμένες.
Η Δέσποινα Βανδή έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει αρκετά συχνά τις συναυλίες της μητέρας της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει στα backstage του J2US.
Τις επόμενες μέρες σχεδιάζει να κάνει μαζί της διακοπές.
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός
- Γιατί δεν έχει νόημα να φωνάζουμε στον σκύλο – Οι αρνητικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα του
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Μπολόνια (vid)
- ΑΙ: Πώς άλλαξε καθοριστικά την υγεία το 2025 – Ο αντίλογος για τα κενά ασφαλείας και τα ηθικά διλήμματα
- Ειρήνη για τα Χριστούγεννα: Υπάρχει η διπλωματία των γιορτών ή είναι απλά θέατρο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/patrick-schneider-mdtYgoLsfNk-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442