Τάνια Τρύπη: «Την Αλίκη Βουγιουκλάκη τη βίωσα σαν μαμά»
Η αγαπημένη ηθοποιός Τάνια Τρύπη αναφέρθηκε στα 43 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη θεατρική της συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Μία αποκλειστική συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε η Τάνια Τρύπη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα 43 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη θεατρική της συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Δίνω λίγες και επιλεκτικές συνεντεύξεις και σκέφτονται να με φέρουν σε δύσκολη στιγμή, γιατί τους βάζω στη θέση τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τάνια Τρύπη.
«Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»
«Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Annie. Την Αλίκη τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μας έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο», είπε.
Η Τάνια Τρύπη χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ροκ μαμά για τις δύο της κόρες, την Μαρίνα Μάρδα και Τζένη Καζάκου.
«Είμαι πολύ ροκ μαμά, με απόλυτη ισότητα. Καμαρώνω και για τις δυο μου κόρες, γιατί κάνουν αυτό που θέλουν», είπε.
Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Annie. Την Αλίκη τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μας έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο
«Στις προσωπικές μου σχέσεις είχα την ελευθέρια μου πάντοτε. Στις σχέσεις μου θέλω, και με τα χρονιά γίνεται απαίτηση, να έχω την ίδια αντιμετώπιση, αλλιώς παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».
Για την ίδια ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους.
Αυτή την περίοδο η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Μη σου τύχει» στο θέατρο Αθηνών.
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442