Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικέλε Μορόνε: Ποιος είναι ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από την ταινία 365 μέρες

Μικέλε Μορόνε: Ποιος είναι ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από την ταινία 365 μέρες

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «365 ημέρες» επισκέπτεται την χώρα μας σε λίγες μέρες.

Ο Μικέλε Μορόνε, ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός, έρχεται στην Ελλάδα και θα εμφανιστεί ως super guest star στα MadWalk 2023.

Η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη μεταδόθηκε αποκλειστικά βίντεο με τον πρωταγωνιστή της τριλογίας του Netflix, «365 Ημέρες» που σημειώνει παγκόσμια επιτυχία, όπου δίνει ραντεβού με το κοινό στα Madwalk 2023.

Δείτε το βίντεο

Όσα δεν ηέξρες για τον σέξι ηθοποιό

Μεγάλωσε σε φτωχική οικογένεια αλλά ήθελε να γίνει ηθοποιός από τα 11 του, όταν είδε τον «Χάρι Πότερ».

Έγινε διάσημος, με την ταινία «365 ημέρες» στην οποία υποδυόταν έναν σκληρό, ερωτευμένο αρχιμαφιόζο. Η ταινία πήρε κακές κριτικές στις αίθουσες, αλλά έκανε πάταγο όταν ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix.

O Μορόνε δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με τον σκληρό ήρωα που υποδύθηκε και πως δεν ήταν εύκολο να τον ερμηνεύσει.

Εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδιστής, αυτοδίδακτος μουσικός, ζωγράφος και πατέρας 2 παιδιών. Με την γυναίκα του έχουν χωρίσει από το 2018.  Πρόσφατα, ο Μικέλε ομολόγησε πως είναι και πάλι ερωτευμένος με την 20χρονη Μοάρα Σόριο.

Λίγο πριν γίνει διάσημος, είχε εγκαταλείψει τα πάντα και δούλευε ως κηπουρός σε ένα χωριό 1.000 κατοίκων.

Η «σχέση» του με τον τηλεοπτικό Μάσιμο

«Τη νύχτα που οι “365 μέρες” έκαναν πρεμιέρα στο Netflix κοιμήθηκα με 48.000 ακολούθους στο Instagram. Όταν ξύπνησα είχα 2,1 εκατομμύρια. Σκέφτηκα ότι ήταν μια ανταμοιβή για τα χρόνια σκληρής δουλειάς που προηγήθηκαν. Νιώθω άσχημα που το λέω, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 2020 ήταν η τυχερή χρονιά μου!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο τηλεοπτικός Μάσιμο.

«Aρχικά σκέφτηκα: τι κόλαση, δεν έχω καμία σχέση με τον Ντον Μάσιμο Τοριτσέλι! Αυτός κατάγεται από μια ισχυρή οικογένεια μαφιόζων, ενώ εγώ από φτωχή οικογένεια. Δεν ξέρει πώς να εκδηλώνει τα συναισθήματά του και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να εκφράσει αλλιώς την αγάπη του, γι’ αυτό απάγει την κοπέλα. Ο τρόπος που σκέφτεται είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό μου. Δεν ήταν εύκολο να τον ερμηνεύσω. Έπρεπε να χτίσω τον χαρακτήρα με βάση την παράνοια, την οργή, την εκδικητικότητα κάποιου που σκέφτεται κυρίως σεξιστικά. Προσωπικά απορρίπτω κάθε είδους βία και καταπίεση. Ο κινηματογράφος δημιουργεί ακραίους χαρακτήρες που μας αρέσει να χαζεύουμε στην οθόνη, μαθαίνω από τις ιστορίες, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι εγώ».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024