Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλόε Καρντάσιαν - Μικέλε Μορόνε: Είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλυγουντ;

Κλόε Καρντάσιαν – Μικέλε Μορόνε: Είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλυγουντ;

Τι συμβαίνει τελικά με την Κλόε Καρντάσιαν και τον Μικέλε Μορόνε;

Η Κλόε Καρντάσιαν ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της single ζωής της. Η γνωστή τηλεπερσόνα είναι μαμά δυο παιδιών με τον άσο του NBA, Τρίσταν Τόμπσον.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά πριν από λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους με την βοήθεια παρένθετης μητέρας. Αυτή τη φορά οι φήμες θέλουν την Κλόε Καρντάσιαν να είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ο λόγος για τον Μικέλε Μορόνε, τον πρωταγωνιστή της ταινίας «365 Μέρες» του Netflix. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλόε Καρντάσιαν και ο Μικέλε Μορόνε εθεάθησαν μαζί στις 24 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το show των Dolce & Gabbana για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η γνωστή τηλεπερσόνα παρευρέθηκε στην επίδειξη καθώς η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν λανσάρει την νέα σειρά ρούχων, «Ciao, Kim» με τους Dolce & Gabbana.

Στην εκδήλωση, η Κλόε και η Μικέλε κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον και κοντά στα τρία παιδιά της Κιμ και τη μαμά Κρις Τζένερ. Όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο Instagram Story του, εκείνος και η Κλόε ήταν αγκαλιά στα παρασκήνια. Τύλιξε το χέρι του γύρω της και φάνηκε να της ψιθυρίζει στο αυτί. Η φωτογραφία έγινε viral, όπως και ένα άλλο βίντεο που μοιράστηκαν οι θαυμαστές, το οποίο δείχνει τους δύο να χορεύουν στενά σε ένα after-party.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Οι χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν με το νέο ειδύλλιο και έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι δυο τους θα ήταν ένα υπέροχο ζευγάρι. Επίσης, σχολίασαν και τον πρώην της Κλόε, Τρίσταν Τόμπσον, ο οποίος υπήρξε άπιστος απέναντι της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024