Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίσταν Τόμσον: Διασκεδάζει στη Μύκονο ενώ η Κλόε Καρντάσιαν περιμένει το παιδί του

Τρίσταν Τόμσον: Διασκεδάζει στη Μύκονο ενώ η Κλόε Καρντάσιαν περιμένει το παιδί του

Ο Τρίσταν Τόμσον βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές ενώ η πρώην αγαπημένη του, Κλόε Καρντάσιαν, αναμένει τη γέννηση του παιδιού τους.

Ο Τρίσταν Τόμσον βρίσκεται στη Μύκονο τις τελευταίες μέρες, σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση πως περιμένει παιδί με την Κλόε Καρντάσιαν.

Συγκεκριμένα, ο μπασκετμπολίστας του NBA εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί περιτριγυρισμένος από όμορφες θηλυκές υπάρξεις.

Στις 13 Ιουλίου, ένας εκπρόσωπος της Κλόε ανακοίνωσε ότι η 4χρονη κόρη του ζευγαριού Τρου, θα αποκτήσει σύντομα νέο αδερφάκι. Ο ερχομός του παιδιού θα γίνει με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και θα είναι αγόρι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τρου θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Κλόε είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε ο εκπρόσωπος.

Το αγοράκι αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα αλλά ο πατέρας του, Τρίσταν Τόμσον,  βρίσκεται μίλια μακριά. Συγκεκριμένα, στη Μύκονο.

Το TMZ δημοσίευσε πρώτο ένα βίντεο από νυχτερινή έξοδο του μπασκετμπολίστα, στο οποίο φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ με φίλους και αρκετά όμορφα κορίτσια.

Η σχέση με τη Κλόε Καρντάσιαν

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμσον χώρισαν μετά το σκάνδαλο για τις απιστίες του δεύτερου πέρσι το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, το μοντέλο, Σίντνεϊ Τσέις, ισχυρίστηκε πως έκανε σεξ με τον μπασκετμπολίστα ενώ εκείνος μόλις είχε επανασυνδεθεί με την Καρντάσιαν.

Το Δεκέμβριο όμως, η Μάραλι Νίκολς, γέννησε ένα αγοράκι που είπε ότι ήταν γιος του Τρίσταν. Εκείνος, αργότερα επιβεβαίωσε ότι το μωρό είναι δικό του και ζήτησε συγγνώμη από τη διάσημη τηλεπερσόνα στα social media.

Εκτός από την Τρου και τον Θίο, ο Τρίσταν είναι επίσης πατέρας του Πρινς, 5 ετών.

Το σκάνδαλο πατρότητας του Τρίσταν είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η Κλόε έχει κρατήσει τις πληροφορίες για το μικρό τους αγόρι μυστικές.

«Η Κλόε κράτησε την εγκυμοσύνη μυστική για να προστατεύσει το απόρρητο και την ασφάλεια των παρένθετων. Για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία από την κρίση του κοινού ως αποτέλεσμα των πράξεων του Τριστάν. Η απόφαση για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας είχε γίνει αρκετό καιρό πριν την αποκάλυψη της απιστίας του Τρίσταν», αποκάλυψε μια πηγή στο E! Entertainment.

Τόσο η Κλόε όσο και ο Τρίσταν όμως, έχουν δεσμευτεί να μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους.

«Κάνουμε εξαιρετική δουλειά και είμαι πραγματικά ευγνώμων που τα καταφέραμε. Προέρχομαι από μια οικογένεια που… το ότι οι άνθρωποι δεν είναι μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι αγενής ή να είναι έξω από τη ζωή σου», είχε πει η τηλεπερσόνα στο E! News’ Daily Pop το 2020.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024