Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρντάσιανς: Πού ξεκινάει η αλήθεια και πού... τελειώνει το ψέμα σε αυτό που βλέπουμε

Καρντάσιανς: Πού ξεκινάει η αλήθεια και πού… τελειώνει το ψέμα σε αυτό που βλέπουμε

Μπορεί οι επικριτές του φαινομένου που ονομάζεται «Κardashians» να είναι πολλοί, παντού και επί το πλείστον στα λεγόμενα τους υπερβολικοί, ωστόσο βλέποντας την εικόνα των έξι γυναικών σήμερα, δύσκολα κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι είναι αποτέλεσμα μόνο καλών γονιδίων και χρήση αντηλιακού καθημερινά.

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια Kardashians – μέσω και των έξι άξιων αντιπροσώπων της, Κιμ, Κλόε, Κόρτνεϊ, Κάιλι, Κένταλ και Κρις – έχει επιτύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό να έχει την πιο περιζήτητη χρηματιστηριακή αξία του σύγχρονου κόσμου, που δεν είναι άλλη από την επιδραστικότητα στις μάζες.

Η οικογένεια Kardashian θέτει πλέον τα πλαίσια στα πρότυπα ομορφιάς, σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης: Ξόδεψε 600.000 δολάρια να μοιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν και τώρα προσπαθεί να επανέλθει

Όσο περνάει ο καιρός, αλλά και ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, προκύπτει το εξής ερώτημα: «Κατά πόσο η αλήθεια συναντά αυτό το οποίο βλέπουμε πάνω και στις πέντε αδερφές τελικά»;

Κι ενώ αμέτρητο μελάνι έχει «χυθεί» και ατελείωτες τηλεοπτικές ώρες έχουν αφιερωθεί από πλαστικούς χειρούργους κάνοντας εικασίες για τις επεμβάσεις που έχουν κάνει, οι ίδιες από την πλευρά τους λένε ότι οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που έχουν κάνει είναι λίγες.

Αντίθετα, η τέλεια εμφάνισή τους οφείλεται στους εξαιρετικούς δερματολόγους που έχουν αλλά και τα καλά τους γονίδια.

Κιμ Καρντάσιαν: «Είμαι αληθινή»

Όλα αυτά τα χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν, καταρρίπτει τις φήμες περί πλαστικής χειρουργικής, αρνούμενη ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη ή οπουδήποτε αλλού.

Αν και λέει ότι δεν έχει ακουμπήσει νυστέρι πάνω της, παραδέχεται ωστόσο ότι έχει δοκιμάσει θεραπείες δέρματος με λέιζερ, όπως το «vampire facials» αλλά και πως κάνει περιστασιακά μπότοξ. Έχει κάνει επίσης αποτρίχωση με λέιζερ στο πρόσωπό της και, μετά την εγκυμοσύνη, λέει ότι αφαίρεσε τις ραγάδες της και έκανε σύσφιξη στον αφαλό της με μη χειρουργική διαδικασία.

«Δεν έχω κάνει ποτέ extensions βλεφαρίδων. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα. Δεν έχω γεμίσει ποτέ τα μάγουλά μου. Ποτέ δεν γέμισα τα χείλη μου. Τα φρύδια μου είναι αληθινά. Είμαι 41 ετών. Θέλω πάντα να φαίνομαι φυσική. Έρχεται ένα σημείο που το παρατραβάς – υπερβολικό γέμισμα, πολύ σφίξιμο, πολλές καλλυντικές εργασίες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο», είχε δηλώσει πρόσφατα η Κιμ.

Kλόε Καρντάσιαν: «Τα fillers δεν λειτούργησαν σε μένα»

Όπως και η αδελφή της Κιμ, η Κλόε Καρντάσιαν έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπη με φήμες για πλαστικές επεμβάσεις, με κάποιους να έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πει ότι έχει κάνει «μεταμόσχευση προσώπου». Η Κλόε από την πλευρά της απαντά ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια και ότι η μόνη δουλειά που έχει κάνει στην πραγματικότητα είναι μια επέμβαση στη μύτη.

Η Κλόε παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει fillers και μπότοξ, αλλά απέφευγε τις ενέσεις επειδή πονούσε φρικτά.

«Τα fillers δεν λειτούργησαν σε μένα. Έμοιαζα τρελή και εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα αποτελέσματα είναι εκεί μέσα. Πήγα να τα διαλύσω όλα περίπου τρεις φορές. Το πρόσωπό μου ήταν τόσο χάλια που έπρεπε να πάω να το διαλύσω όλο αυτό. Ήταν πολύ άσχημο και τώρα φοβάμαι να το ξανακάνω. Ορκίζομαι ότι όλα τα πράγματα είναι ακόμα στο πρόσωπό μου», είχε πει η Κλόε το 2016.

Kόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αυτή είναι η επέμβαση που παραδέχτηκε

Η Kόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει έρθει αντιμέτωπη κι αυτή με το δικό της «κατηγορητήριο», επίσης.

Η μόνη επέμβαση στην οποία έχει δηλώσει ότι έχει υποβληθεί ήταν μια πλαστική στήθους όταν ήταν 22 ετών.

Η Kόρτνεϊ λέει ότι πραγματικά μετανιώνει για την επέμβαση και εύχεται να μην την είχε κάνει ποτέ.
Η ριάλιτι σταρ ισχυρίζεται επίσης ότι δεν χρησιμοποιεί έχει βάλει fillers, απαντώντας το 2019 σε κάποιον που είχε σχολιάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι άλλαξε το πρόσωπό της. Στη συνέχεια, το 2021, η Kόρτνεϊ διέψευσε ότι είχε κάνει αυξητική στα οπίσθιά της.

«Δεν υπάρχει καλύτερο κομπλιμέντο από ένα κομπλιμέντο του τύπου πολύ καλό για να είναι αληθινό», παραδέχεται η ίδια.

Κάιλι Τζένερ: «Δεν αρνούμαι τα fillers»

Η Κάιλι Τζένερ λέει ότι δεν έχει «μπει» ακόμα κάτω από το νυστέρι, αλλά δεν βλέπει τίποτα κακό με τους ανθρώπους που το κάνουν.

Προς το παρόν, η Κάιλι επιμένει στις ενέσεις, τις οποίες ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2015, όταν γέμισε τα χείλη της.

Η Κάιλι σημείωσε ότι, εκτός από το filler στα χείλη, το υπόλοιπο πρόσωπό της οφείλεται αποκλειστικά στο καλό μακιγιάζ και στη τεχνική του «contouring».

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπήκα πλήρως κάτω από το μαχαίρι και ανακατασκεύασα πλήρως το πρόσωπό μου, κάτι που είναι εντελώς ψευδές. Είμαι τρομοκρατημένη. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν καταλαβαίνουν τι μπορούν να κάνουν πραγματικά τα καλά μαλλιά και το μακιγιάζ όπως και τα fillers. Είναι fillers. Δεν το αρνούμαι αυτό», παραδέχεται η νεαρή επιχειρηματίας.

Kένταλ Τζένερ: «Σιγή ιχθύος» από το τοπ μόντελ

Από όλες τις Καρτνάσιανς – Τζένερς, η Κένταλ έχει παραμείνει σιωπηλή σχετικά με το αν έχει κάνει ή όχι κάποια αισθητική παρέμβαση.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν πυροδοτήθει φήμες κατά καιρούς ότι το τοπ μότελ έχει κάνει πλαστική στήθους και ενέσεις στα χείλη, αλλά επιλέγει να μην αποκαλύπτει τίποτα.

Μία από τις μοναδικές φορές που η Κένταλ μίλησε ήταν σε ένα βίντεο που μοιράστηκε η Κάιλι, η οποία κατέρριψε τις φήμες ότι η Κένταλ είχε κάνει ενέσεις στα χείλη.

Kρις Τζένερ: Έχει κάνει τα πάντα και το λέει

Η ναυρχίδα της οικογένειας και μητέρα των κοριτσιών, η Κρις Τζένερ όλα αυτά τα χρόνια, είναι η πιο αποκαλυπτική από τις πέντε γυναίκες, σχετικά με τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

«Ανοίγοντας» τα χαρτιά της για το τι έχει κάνει πριν και μετά την εκτόξευση της φήμης της στο «Keeping Up With The Kardashians», παραδέχεται ότι τη δεκαετία του ’80 έκανε πλαστική στήθους, αλλά τελικά την μείωσε στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

«Έχω κάνει μπότοξ και fillers και λέιζερ και τέτοια πράγματα. Έκανα πλαστική στήθους τη δεκαετία του ’80 μετά από τέσσερα παιδιά, επειδή η βαρύτητα πήρε τα πάνω της.Ένιωθα μάνα και τίποτα δεν μου ταίριαζε πια, και ξαφνικά, ήθελα να τα βγάλω. Οπότε, ο ίδιος γιατρός που τα έβαλε, τα έβγαλε και μετά έπρεπε να κάνει ένα μικρό lifting για να βάλει τα μικρότερα», είχε δηλώσει η Κρις.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024