Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε νεαρός στο Σύνταγμα μετά την παρέλαση έγινε viral
Όλα τα βλέμματα τράβηξε ο νεαρός Μάνθος από την ομάδα που χόρεψε ζεϊμπέκικο και χασάπικο στο Σύνταγμα μετά την παρέλαση, με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ιδιαίτερο εορταστικό ήταν το κλίμα στο Σύνταγμα μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου – ανάμεσά τους πολλά μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.
Μετά το πέρας της παρέλασης, τα βλέμματα τράβηξε μια ομάδα που χόρεψε ζεϊμπέκικο και χασάπικο στην πλατεία απέναντι από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, με τον Μάνθο να ξεχωρίζει για τις χορευτικές του ικανότητες στο ζεϊμπέκικο.
Το βίντεο του Μάνθου έχει ξεπεράσει τις 100.000 likes και πλησιάζει το ένα εκατομμύριο προβολές
Τα τελευταία χρόνια, μόλις ολοκληρωθεί η στρατιωτική παρέλαση είθισται να στήνεται αυτή η μικρή παράσταση στην πλατεία Συντάγματος, από τη χορευτική ομάδα του Αλέξανδρου Μούσουλου, ο οποίος επίσης χόρεψε ζεϊμπέκικο. Συνολικά, χόρεψαν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας 120 μέλη της ομάδας.
Ζεϊμπέκικο στο Σύνταγμα: Χαμός στα social media
Το βίντεο του νεαρού Μάνθου που ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν άργησε να γίνει viral. Στο TikTok έχει ξεπεράσει τα 100.000 likes, πάνω από 1.800 σχόλια, ενώ οι προβολές του βίντεο είναι 965.500 μέχρι στιγμής και φαίνεται ότι πολύ γρήγορα θα ξεπεράσει το εκατομμύριο.
Πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη χορευτική ομάδα αποθέωσαν και όσοι βρέθηκαν χθες, Πέμπτη, στη πλατεία Συντάγματος για τη μοναδική παράσταση που έδωσε έναν ξεχωριστό ρυθμό στο κέντρο της Αθήνας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.