Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του
Το ζευγάρι απολαμβάνει τις κοινές τους καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και θέλουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το ζευγάρι επιλέγει να κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις ενώ επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της Άνδρου.
Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της.
Στη φωτογραφία δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους αλλά απεικονίζεται η σκιά της δίπλα σε εκείνη του Ντέμη Νικολαϊδη.
Δείτε τη φωτογραφία

Οι φήμες για εγκυμοσύνη
Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αναφερθεί μόνο μία φορά στη νέα του σχέση, διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για εγκυμοσύνη.
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασχολήθηκαν γιατί ξέρουν τι βλακείες γράφονται ή μου κάνουν και πλάκα «άντε με έναν πόνο». Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι, οι οποίοι τα πιστεύουν αυτά και μου γράφουν στο Instagram. Ωραία να γελάμε καμία φορά με αυτά, αλλά εγώ σκέφτηκα ότι μιλάμε για μία γυναίκα που μπορεί να είναι έγκυος κι όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση που μπορεί αν βάλουμε τα γέλια. Γενικότερα είναι κάποια θέματα τα οποία είναι ευαίσθητα και δεν τα ακουμπάμε», είχε πει αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
«Το συγκεκριμένο έντυπο κοροϊδεύει ενσυνείδητα τον κόσμο κι αυτό το κάνει γιατί σαν κι εμένα κι άλλοι δεν έχουν κινηθεί νομικά για να σταματήσει αυτό, αυτή η γελοιότητα. Το έχω κάνει στο παρελθόν και μου φαίνεται ότι θα το ξανακάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να κινηθούμε και να επέμβουμε. Όταν το είχα κάνει, είχε 100% επιτυχία κι έκλεισαν και τα δύο περιοδικά. Δεν σταμάτησα. Πήρα ό,τι περιουσία υπήρχε και πήγε σε ίδρυμα σε παιδιά. Νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε για να κάνουμε καλό στην κοινωνία», πρόσθεσε.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι πολύ καλή φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου. Ενώ ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό.
Σε πολύ μικρή ηλικία είχε υποδυθεί τη μικρή «Μαργαρίτα» στην τηλεοπτική σειρά «Καληνύχτα μαμά» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 1996.
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442