Η Βίκυ Κουλιανού μιλάει στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το ενδεχόμενο να πάει στο GNTM, η Νάνσυ Παραδεισάνου για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό και η Άντζελα Δημητρίου, για τη συμμετοχή του Παύλου στο J2US.
Η Βίκυ Κουλιανού μίλησε για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο GNTM. «Είπε η Βίκυ κάτι τέτοιο; Εγώ με την Βίκυ έχουμε δουλέψει πάρα πολλά χρόνια μαζί. Δεν ξέρω! Θα δείξει η.. ζωή! Είναι ένα κόνσεπτ που είναι «όλη μου η ζωή». Στην τηλεόραση σε κρίνουν, γι’ αυτό είναι η τηλεόραση. Είναι για να σε κριτικάρουν από τη στιγμή που εκτίθεσαι. Η όποια κριτική είναι δεκτή, γιατί και εμείς κρίνουμε», δήλωσε το μοντέλο.
«Δεν μπορώ να ψυχολογήσω την Καίτη Γαρμπή», είπε ο Άρης Πετράκης ενώ η Βίκυ Κουλιανού επεσήμανε πως ο Σταμάτης Φασουλής είναι ο πιο αυστηρός κατά τη γνώμη της.
Η Νάνσυ Παραδεισάνου αναφέρθηκε στην Δούκισσα Νομικού.
«Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί το δημοσιογραφικό κομμάτι το διοχετεύω στο YouTube. Η Δούκισσα Νομικού αφού είδε ότι δεν της ταιριάζει η εκπομπή, μπορούσε να αποχωρήσει, δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε», επεσήμανε.
Για την συνεργασία της με τον Παύλο Σταματόπουλο τοποθετήθηκε η Άντζελα Δημητρίου.
«Προς το παρόν είναι καλός ο Παύλος, αργότερα θα δείξει, έχει άγχος και τρακ, αργότερα θα δείξει. Η συμβολή που του έδωσα είναι με βλέπει στα μάτια και να είναι ο εαυτός του. Θέλω να τσαλακώσω την εικόνα του», δήλωσε η Λαίδη.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.