Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες η Άντζελα Γκερέκου, με αφορμή τη συμπλήρωση 8 μηνών από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Ιουλίου 2021.
Η ίδια ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία του συζύγου της, από το παρελθόν, όπου έγραψε τα εξής στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Η νύχτα γέμισε με φως. Συνθέτης Τόλης Βοσκόπουλος Στιχουργός Άντζελα Γκρερέκου cd. 1999».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.