Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την αγάπη και τον σεβασμό που έχει στους γονείς της αλλά και για το πόσο την έχουν στηρίξει σε κάθε της βήμα.
Ο πατέρας της, διάσημος μπασκετμπολίστας Μίμης Στεφανίδης, είχε πριν λίγες μέρες την ονομαστική του εορτή και η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε σήμερα φωτογραφία στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιά για να του ευχηθεί χρόνια πολλά.
«Με τον μπαμπάκα μου που γιόρταζε! Ένα σ´ αγαπώ και μια αγκαλιά, σου είναι πάντα αρκετά. Η πατρική αγάπη είναι απόλυτη, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς όρια. Μπαμπά μου σε λατρεύω» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας